Berrie_van_mier » Specials » Vakantiewoningen en tenten
Informatief en mogelijk interessant!

Het huren van een ingerichte vakantiewoning, tent of caravan

Wie niet van een vakantie in een hotel houdt, heeft de mogelijkheid om met een klein tentje op stap te gaan. Wel lekker flexibel, maar ook erg primitief. Het kan ook anders, zoals u hieronder kunt zien.

Kamperen in een luxe tent of caravan

Bent u of uw gezinsleden, dol op een camping, maar niet op dat primitieve gedoe, dan is een compleet ingerichte tent misschien wel wat voor u. Er zijn diverse organisaties die zich hier op toegelegd hebben, om uw vakantie van alle gemakken te voorzien.

Is een tent voor u nog niet luxe genoeg, dan is er meestal ook de mogelijkheid om een compleet ingerichte caravan te huren. De meeste huurobjecten staan op mooie 4-sterrencampings en die zijn voorzien van mooi sanitair en liggen in een mooie omgeving.

Ook aan de jeugd wordt hier gedacht, met dikwijls een animatieteam die ze lekker bezighoudt. Verder zijn de campings voorzien van de mooiste zwembaden en dikwijls met een lekker betaalbaar restaurantje op het terrein.

Huren van een vakantiewoning, appartement of chalet

U kunt ook kiezen voor een vakantiewoning die volledig ingericht is. Hier heeft u de keuze uit een simpele woning tot een luxe villa met privé zwembad. Dat hier aanzienlijke prijsverschillen in zitten moge duidelijk zijn.

Kamperen met een VW-camper

Of u het nu puur uit nostalgie of gewoon voor het gemak doet, een VW-camper brengt u overal waar u wilt en neemt zo weinig ruimte in, dat u hem overal gemakkelijk kunt parkeren. Deuren sluiten en indien aanwezig het hefdak vergrendelen en u kunt meteen weer op stap naar een volgende bezienswaardigheid of camping. Vrijheid, blijheid dus.
Waar u ook voor kiest, onderstaande organisaties doen zeker hun best, om het u naar de zin te maken.

Stayokay hostels, niet alleen voor de backpacker geschikt!

Stayokay, het vroegere NJHC, is een keten van hostels in Nederland waar iedereen terecht kan voor een goedkope overnachting. En dat is dan altijd inclusief het ontbijt. In onderstaand artikel meer ove…
Gepubliceerd door Berrie_van_mier op 03-06-2010. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!